Perasmian Rumah Putra Setia | PERSATUAN PEGAWAI AKADEMIK UPM
» NEWS » Perasmian Rumah Putra Setia

Perasmian Rumah Putra Setia

Perasmian Rumah Putra Setia, UPM

SERDANG, 28 Ogos – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato' Prof. Dr. Mohd Roslan telah mengadakan lawatan di samping merasmikan  'Rumah Putra Setia' , Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini. Turut hadir bersama meraikan majlis perasmian tersebut ialah Presiden PPAUPM ( Prof. Dr. Jalila Abu) serta barisan Exco PPAUPM.

Rumah Putra Setia yang disediakan bagi kegunaan PPUPM, PPAUPM dan Pesara UPM bertujuan untuk memudahkan aktiviti-aktiviti persatuan dijalankan seperti mesyuarat, kaunter pertanyaan di samping mengeratkan silaturahim dalam kalangan ahli persatuan.

Diharap dengan fasiliti 'Rumah Putra Setia' yang disediakan Oleh pihak UPM dapat melancarkan dan memperkuatkan perjuangan PPA di UPM.

Date of Input: 01/09/2023 | Updated: 01/09/2023 | ferdius

SXEdNAu~